Nobina
Hyrbuss

- tar er dit ni ska, vart och när ni vill

Hyrbuss är en effektiv tjänst med hög tillgänglighet och personlig service till kunder som ska iväg på utflykt, konferens och längre resor. Tack vare vår dedikerade personal på Central trafikledning är tjänsten tillgänglig dygnet runt, året runt, från förfrågan till utförande av tjänst. Genom kontrakterade samarbetspartners över hela landet kan busslösningen skräddarsys utifrån kundens behov gällande busstyp, upplägg och tilläggsprodukter. Det råder ingen begränsning i avstånd eller tid för färden och heller inte några krav på att hålla sig inom läns- eller landsgränser. Har man behov av en hyrbuss går det snabbt och lätt att boka resan, till en låg kostnad. Hyrbuss är med andra ord en utmärkt lösning för företag, kommuner, skolor, resebyråer, rederier och föreningar som behöver resa på egen hand. Det är bara att hoppa på bussen och njuta av resan.

2 500 bussar 150 samarbetspartners 1 500 hyruppdrag per år

Hyrbuss Referenscase

Göta Lejon Produktion AB

Göta Lejon Produktion producerar teater- och musikalföreställningar över hela landet. Som logistikpartner hanterar Nobina alla busstransporter till och från hotell, flyplatser, tågstationer, arenor etc.

Stockholm Mean Machines IF

Stockholm Mean Machines spelar amerikansk fotboll i Superserien och under en säsong reser man på matcher i hela Sverige. Nobina hanterar herrlagets samtliga busstransporter till och från bortamatcher inom Stockholm och övriga delar av landet.

Järfälla Kommun

Kommunen anordnar friluftsaktiviteter vid ett flertal tillfällen per år för skolorna i Järfälla. Nobina anordnar samtliga resor.

Hyrbuss Frågor & svar

Hur hyr man en buss? På Nobinas hemsida fyller du i ett formulär med dina specifika önskemål och information om resmål och antal passagerare etc. Vill du hellre ha en personlig kontakt ringer du 010-207 44 02 vardagar 09.00-16.00.

Hur mycket kostar det? Priset på en resa varierar beroende på busstyp, antal bussar, resans längd och hur lång tid uppdraget tar att genomföra.

Hur lång resa kan man göra? Vi erbjuder resor som sträcker sig inom Nordens gränser och har inga begränsningar i längd och tid.

Vad ingår i busshyran? I busshyran ingår alltid dedikerad buss och förare. Vi erbjuder också tillgång till personlig service inför och under uppraget vi åtar oss.

Finns det wifi på bussarna? I de fall bussarna saknar wifi kan vi ombesörja det om så önskas.

Är det alltid Nobina-bussar? Vilken buss man får påverkas av av kundens önskemål och andra variabler som väglag, framkomlighet, antal passagerare, längd på sträckan. Det således inte alltid man får en Nobina-buss.

Bahez Rashid 08-410 65 811 bahez.rashid@nobina.se

Affärschef Extratrafik